Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Okyanus'ta Yaz Dil Okulu Başladı
Okyanus'ta Yaz Dil Okulu Başladı Okyanus'ta Yaz Dil Okulu Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri'nde İngilizce eğitimi yaz döneminde de sürüyor. Yaz Dil Okulu’nda tamamen yabancı dil öğrenimine konsantre olan yoğun bir program uygulanacak.

"Öğrenmeyi Öğretiyoruz" sloganı ile nitelikli eğitimin adresi olan Okyanus Kolejleri, yaz döneminde de eğitim-öğretim faaliyetlerine devam ediyor.

Okyanus Kolejleri'ndeki yabancı dil eğitimi, yazın da "Yaz Dil Okulu" ile destekleniyor. Okyanus Koleji Bahçeşehir Kampüsü'nde açılan Yaz Dil Okulu’nda, tamamen yabancı dil öğrenimine konsantre olan yoğun bir program uygulanacak.

Okyanus Yaz Dil Okulu’nda İngilizce'nin eğlenceli yönlerini keşfedecek olan öğrenciler, oryantasyon çalışmalarını tamamlayarak yapılan seviye belirleme sınavının ardından sınıfların oluşturulmasıyla eğitime devam edecekler.

Kitap ve kıyafetler için ücret ödenmeyen Yaz Dil Okulu’nda, yemek için de ek ücret ödenmiyor. Öğrencilere günde 5 ders İngilizce'nin yanı sıra, iki ders de ücretsiz "spor dersi" hediye ediliyor.

Toplam 6 haftadan oluşan Yaz Dil Okulu, 2 Ağustos 2012 Perşembe günü öğrencilerin sertifikalarını almasıyla sona erecek.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
26 Haziran 2012, Salı 13:39
Okunma
:
2.396 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları