Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Okul Aile Birliği ve Öğrencilerden Öğretmenlere Sürpriz
Okul Aile Birliği ve Öğrencilerden Öğretmenlere Sürpriz Okul Aile Birliği ve Öğrencilerden Öğretmenlere Sürpriz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, okulda düzenledikleri sürpriz bir etkinlikle tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladılar. İlkokul ve Ortaokul öğrencileri de bayrak töreni ve ardından öğretmenlere sürpriz bir kutlama yaptılar.

Okyanus Kolejleri'nde, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği olan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 22 Kasım 2013 Cuma sabahı okula gelen öğretmenler sürpriz bir kutlamayla karşılaştılar.

Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ayfer Öz ve Başkan Yardımcısı Z. Burcu Vardar önderliğinde Okul Aile Birliği Üyeleri Duygu Diniz, Zümrüt Gürbüz Tunç'un katkılarıyla, okul balonlarla süslendi.

Kutlama balonlarını sabahın ilk saatlerinde gören öğretmenler, bu sürprize çok sevindiler. Hazırlanan yiyeceklerden ikram edilen öğretmenler, Okul Aile Birliği'ne teşekkür ettiler.

Avcılar Okyanus Koleji'nde gün boyu devam eden Öğretmenler Günü Kutlaması için bir sürpriz de İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden geldi.

Bayrak töreninde İstiklal Marşı'na hazırlanılırken, "Dikkat" komutundan sonra İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinin "Öğretmenim Canım Benim" şarkısını söylemesi, öğretmenleri çok mutlu eden bir sürpriz oldu.

Daha sonra Konferans Salonu'nda devam eden Öğretmenler Günü kutlamasında, öğrenciler şiirleri ve şarkılarıyla herkesi neşelendiridler. Behçet Çakırı'nın Öğretmenler Günü için hazırlattığı pastanın kesilip ikram edilmesiyle kutlama etkinliği son buldu.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
25 Kasım 2013, Pazartesi 15:47
Okunma
:
4.515 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları