Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Öğrencilere Meslek Seçimi Konusunda Altın Öğütler
Öğrencilere Meslek Seçimi Konusunda Altın Öğütler Öğrencilere Meslek Seçimi Konusunda Altın Öğütler
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde "21. Yüzyılda Birey Olmak" konulu seminer veren Prof.Dr. Deniz Ülke Arıboğan, öğrencileri meslek seçimi konusunda bilgilendirdi.

Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Akademisyen Prof.Dr. Deniz Ülke Arıboğan, 5 Nisan 2012 Perşembe günü, Avcılar Okyanus Koleji'nde 12. Sınıf öğrencileri ve kardeş okul Süleyman Nazif Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik "21. Yüzyılda Birey Olmak" konulu seminer verdi.

Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan seminerde, meslek seçimlerinde nelere dikkat edilmesi gerektiği ve geleceğin mesleklerinin hangileri olduğu konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Avcılar Okyanus Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere tüm 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Saat 12.00-13.00 arası gerçekleştirilen seminerde Prof. Dr. Arıboğan, Chopenhauer'in "Bu dünya benim tasarımımdır" cümlesinin günümüzde artık tamamen değiştiğini belirterek, "21. Yüzyıl'da dünya, bize dayatılanların bir tasarımıdır"dedi.

"Her şey satılabilir, yeter ki alıcı kitlesi oluşturulsun" diyen Prof. Dr. Arıboğan, artık ihtiyaçlarımıza göre bir şeylerin yaratılmadığına, yaratılan şeylere göre ihtiyaçlarımızın şekillendirildiğine, bir anlamda artık tüketicinin tasarlandığına değindi.

Kardeş okul Süleyman Nazif Lisesi’nden gelen 12. Sınıf öğrencileri de Okyanus Kolejleri'ne bu yararlı seminer için çok teşekkür etti.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Nisan 2012, Pazartesi 17:46
Okunma
:
3.613 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları