Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Kadir Topbaş'tan Altın Madalyalı Öğrencilere Tebrik
Kadir Topbaş'tan Altın Madalyalı Öğrencilere Tebrik Kadir Topbaş'tan Altın Madalyalı Öğrencilere Tebrik
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avrupa Birliği IYIPO Proje Yarışması'nda iki altın madalya kazanam Okyanus Koleji öğrencilerini tebrik etti.

Gürcistan'da düzenlenen Avrupa Birliği IYIPO Proje Yarışması'nda iki altın madalya kazanarak Türkiye’de bir ilk gerçekleştiren Okyanus Koleji öğrencilerini, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da kutladı.

2 Mayıs Çarşamba günü Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen “Engelleri Birlikte Aşıyoruz” konulu seminere katılan Başkan Kadir Topbaş, daha sonra Avrupa Birliği IYIPO Proje Yarışması'nda iki altın madalya kazanarak Türkiye'nin gururu olan Okyanus Koleji öğrenci ve öğremenleriyle bir araya geldi.

Bu başarıdan dolayı Okyanuslu öğrenci ve öğretmenleri tebrik eden Başkan Topbaş, proje yarışmalarına katılmanın önemini vurguladı. Öğrencilerin desteklenmesi, bunun için de okullarda laboratuvarların açılması gerektiğini ifade eden Topbaş, "Öğrencilik yıllarımda ben de bu tarz yarışmalara katılırdım ve öğretmenlerimden destek alırdım" dedi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
03 Mayıs 2012, Perşembe 17:37
Okunma
:
3.249 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları