Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Emre Kınay'dan Tiyatro Dersi
Emre Kınay'dan Tiyatro Dersi Emre Kınay'dan Tiyatro Dersi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Usta oyuncu Emre Kınay, ilk dersinde Avcılar Okyanus Koleji Tiyatro Kulübü öğrencileri ile buluştu.

Okyanus Kolejleri'nde Kasım ayı itibariyle başlayan, Yetenek-Kulüp Dersleri için ünlü ve usta isimlerle yapılan dersleri Aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor.

Avcılar Okyanus Koleji 4. ve 5. sınıf öğrencileri ile 8, 9 ve 10. sınıf Tiyatro Kulübü öğrencileri, sevilen tiyatrocu Emre Kınay ile buluştu.

İlk dersinde öğrencilere tiyatronun ilk varoluşunu anlatan Kınay, tiyatroda en önemli unsurun iletişim olduğunu belirtti. 2005 yılında kurmuş olduğu tiyatroya, neden "Duru" ismini koyduğunu ve tiyatronun hayatımızdaki yerini anlatan usta oyuncu, "Toplamda 7 çeşit sanat vardır ve bunlardan bir tanesi de tiyatrodur." dedi.

Öğrencilerin yapmış olduğu ebru çalışması, kendisine hediye edildiğinde şaşkınlığını gizleyemeyen Kınay, öğrencilerine teşekkürlerini iletti. Saat:13:20 ile 14:45 arası soru - cevap şeklinde öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Kınay, "Aydınlık Geleceğin Emaneti Çocuklarla Gurur Duydum. Tekrar görüşmek dileğiyle..." diyerek bu düşüncelerini Okyanus Anı Defteri'ne yazdı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
07 Aralık 2011, Çarşamba 09:32
Okunma
:
3.090 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları