Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Botanik Bahçesi'nden Down Cafe'ye Yolculuk
Botanik Bahçesi'nden Down Cafe'ye Yolculuk Botanik Bahçesi'nden Down Cafe'ye Yolculuk
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 11 Fen Lisesi Sınıfı öğrencilerinin İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'nden, Mecidiyeköy Down Cafe'ye uzanan yolculuğu oldukça keyifli geçti.

Okyanus Koleji öğrencilerinin eğitim ve sosyal proje gezileri devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji 11 Fen Lisesi Sınıfı öğrencileri, Biyoloji Dersi kapsamında Gülden Harmandal danışmanlığında Sınıf Öğretmenleri Tülin Özbilgiç ile birlikte İstanbul Üniversitesi Botanik Bahçesi'ne ve Mecidiyeköy Down Cafe'ye gezi düzenlediler.

18 Mart 2013 Pazartesi günü gerçekleştirilen gezide öğrenciler, Botanik Bahçesi'nde müfredat dahilinde öğrendikleri bitkileri görmenin ve bilgilerini pekiştirmenin heyecanını yaşadılar.

Küstüm otunu küstürüp, böcekkapan bitkisini böceğiyle yakalayıp, muzun yetişmesini gözlemleyen öğrenciler, doğanın tüm güzelliğini yansıtan geziden büyük keyif aldılar. 

Botanik Bahçesi gezisinin ardından tarihi Vefa Bozacısı'na giden öğrenciler bozalarını yudumlarken, Atatürk'ün boza içtiği ve hala sergilenmekte olan bardağı da görme fırsatı buldular.

Bozalarını bitirdikten sonra Mecidiyeköy'de Down Sendromlu bireylerin çalıştırdığı Down Cafe'yi ziyaret eden öğrenciler, sosyal proje kapsamında arkadaşlarının çalışmalarına katkı sağlayarak onların mutluluğuna ortak oldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
22 Mart 2013, Cuma 09:46
Okunma
:
2.038 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları