Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Bilgi Üniversitesi Yetkililerinden Okyanus'a Ziyaret
Bilgi Üniversitesi Yetkililerinden Okyanus'a Ziyaret Bilgi Üniversitesi Yetkililerinden Okyanus'a Ziyaret
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Eğitim Kurumları ile Bilgi Üniversitesi arasında yapılan işbirliği çerçevesinde, iki kurum yetkilileri bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular.

Eğitimde çıtayı daima yükseltmeyi hedefleyen Okyanus Eğitim Kurumları ile Bilgi Üniversitesi arasında bir süre önce yapılan işbirliği, 26 Eylül 2012 Çarşamba günü Okyanus Kolejleri Bahçeşehir Kampüsü'nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Karşılıklı indirim avantajı, akademik destek, bilimsel ve AB proje desteğini içeren işbirliği protokolünün imzalanmasının ardından, iki kurum yetkilileri düzenlenen iletişim toplantısında bir araya geldiler.

2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nda uygulanmaya başlayacak ve uzun yıllara dayalı bir çok ilke imza atılacak olan proje işbirliklerinin ele alındığı toplantıda, eğitim içeriklerinin karşılıklı olarak zenginleştirilmesi niyeti ortaya kondu.

Ünlü eğitim yazarı ve sunucu Sait Gürsoy da toplantıya katılarak iki kurum yetkililerine tecrübe ve mesleki bilgisiyle katkı sağladı. Eğitimin geleceğine yön verecek sayılı kurumlardan biri olan Okyanus Eğitim Kurumları'nın çizgisini çok beğendiğini belirten Sait Gürsoy, Okyanus Kolejleri'ne bilgi ve tecrübesiyle katkı sağlamaya hazır olduğunu ifade ederek, "Çünkü geleceğimizi olan çocuklarımızın iyi yetişmesi için böyle kaliteli eğitim kurumlarına ihtiyacımız var" dedi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Eylül 2012, Cumartesi 16:44
Okunma
:
2.204 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları