Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Başarılarımız ESOL Sertifikaları İle Taçlandırıldı
Başarılarımız ESOL Sertifikaları İle Taçlandırıldı Başarılarımız ESOL Sertifikaları İle Taçlandırıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanusta 80’ler Esintisi ve Geleneksel Cambridge Sertifika Töreni

 19.10.2016 tarihinde Avcılar Okyanus koleji konferans salonunda; Nostalji günü etkinlikleri ile ardından  tüm dünyada geçerliliği olan, öğrencilerimizin yabancı dil bilgileri ile dili kullanabilme yetilerini ölçen, üniversitelerde yabancı dil derslerinden ve hazırlık sınıflarından muaf olabilmelerini sağlayan ve bunlarla birlikte kariyerlerinde yabancı dil seviyelerini ispatlayabilmelerine olanak sağlayan ESOL Sertifikaları sahiplerini buldu.

Gösterimiz; 2015-2016 öğretim yılında İngilizce ders içi ve ders dışı gerçekleştirilen aktiviteleri konu alan bir slayt gösterisiyle başlayıp, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 70’ler, 80’ler döneminin en önemli olaylarını özetleyen ingilizce sunumla devam etti. Bu etkinliğin ardından 10.sınıf öğrencileri, Türk televizyonlarında uzun süre reyting rekorları kıran 80’ler dizisinin bir bölümünü İngilizce olarak canlandırdılar. Bu etkileyici ve başarılı performansdan sonra, 80’ler döneminde çok yaygın ve sık kullanılan araç-gereçlerin tanıtımı ve günümüzdekilerle karşılaştırılması yine İngilizce olarak sunuldu.Programın ilk bölümü Nostalji rüzgarı estiren okulumuz öğrenci orkestrasının müzik dinletisi ile  sona erdi.

Gösterimizin ardından, 2015-2016 öğretim yılında ESOL sınavlarında başarı gösteren öğrencilerimiz, Kardelen Asya ÖZTÜRK, Atakan ÖZTUNCER, Ece Naz KARACA, Toprakcan YAVUZYILMAZ, Efecan FEYZULLAH, Uğur Salim DEMİRTAŞ, Youness BARRADİ, Selin AKÇAN, Gizem KÖSEM, Okay DENİZ, Ege BÜYÜK ve Emre ÖZ arkadaşlarının ve velilerinin alkışları eşliğinde sertifikalarını aldılar.

Ailelerine, İngilizce öğretmenlerine ve okulumuza bu gururu yaşatan öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.


Haber
:
Ayşenur SARICAN
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Uğur Rahma
Tarih
:
10 Kasım 2016, Perşembe 17:25
Okunma
:
2.707 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları