Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus'un Parlayan Yıldızları, Müzik Yetenek Sahnesinde
Avcılar Okyanus'un Parlayan Yıldızları, Müzik Yetenek Sahnesinde Avcılar Okyanus'un Parlayan Yıldızları, Müzik Yetenek Sahnesinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Müzik Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi.

Avcılar Okyanus Koleji Müzik Yetenek Kulübü öğrencileri, 29 Mayıs 2014 Perşembe akşamı Konferasn Salonu'nda öğrenci ve velilere yıl sonu gösterisi sundular.

Müzik yetenek öğretmenlerinin organize ettiği konser birbirinden farklı enstrümanları aynı sahnede buluşturmanın yanı sıra; solo performanslar, rock ve pop grubu gibi çeşitli müzik türlerini de bir arada sunarak herkese müzik dolu dakikalar yaşattı.

 

Grup ve Solo Performans Sundular

Velilerin gururla izlediği yıl sonu gösterisinde; Öğretmenler Tenzile Selçuk, Merve Elif Sıdar, Burak Arafa, Öner Erhan Karacuha, Fethi Akyıldız, Gazi Kıtoğlu, Ozan Taner Durmuş, Handan Başak'ın çalıştırdığı 2. Sınıf Orkestrası, "Benim Annem ve Vak Vak Dansı" adlı parçaları çaldı.

Gece, Tenzile Selçuk'un çalıştırdığı 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan piyano grubunun "Neşeli Saat" ve "Şaka" adlı parçaları ile devam etti.

Ardından tekrar yerini alan 2. Sınıf Orkestrası'nın "Ay Işığı" ve "Düğün Alayı" adlı parçaları velilerin coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

2. Sınıflar'ın ardından, 3. ve 4. Sınıf orkestraları "Kakalin, Tin Tin Tini Mini Hanım, Kralın Huzurunda ve Son Verdim Kalbimin İşine" adlı parçaları çaldılar.

Piyano grubunun tekrar sahne almasından sonra, öğrencilerin solo olarak çaldıkları "Hababam Sınıfı" ve "Sonbahar" adlı parçalar büyük alkış topladı.

Gazi Kıtoğlu'nun çalıştırdığı Ahmet Aslan, "Fire well Lady" ve "Sevillanaz" adlı parçaları çalarken, Fethi Akyıldız'ın çalıştırdığı gitar grubu "Hele Bi Gel" ve "Hava Nagila" parçalarını sundular.

Gecenin sonunda ortaokul ve lise grupları, "Sultan Süleyman, Sweet Dreams, Fade To Black, Yalan, Knocking on Heavens Door’’ adlı parçalardan oluşan farklı bir repertuar ile dinleyicileri mest ettiler.

Yetenek öğrencilerimizi kutlar, onlara emek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz...


Haber
:
Fatma YILMAZ AKIN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Uğur RAHMA
Tarih
:
10 Haziran 2014, Salı 13:21
Okunma
:
4.056 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları