Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus'ta Müzik Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterisi
Avcılar Okyanus'ta Müzik Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterisi Avcılar Okyanus'ta Müzik Yetenek Kulübü'nün Yıl Sonu Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul ve Lise Müzik Yetenek Kulübü öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergilediler.

Okyanus Kolejleri, yetenek merkezli eğitim anlayışıyla sunduğu "Yetenek Kulübü" eğitimini, 2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı'nda da başarıyla gerçekleştirdi.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul ve Lise Müzik Yetenek Kulübü öğrencileri, 27 Mayıs 2014 Salı akşamı Konferasn Salonu'nda öğrenci ve velilere yıl sonu gösterisi sundular.

Müzik Yetenek Öğretmenlerinin organize ettiği konser, birbirinden farklı enstrümanları aynı sahnede buluşturmanın yanı sıra; solo performanslar, rock ve pop grubu gibi çeşitli müzik türlerini de bir arada sunarak herkese müzik dolu dakikalar yaşattı.

 

Orkestra ve Solo Performanslar

Velilerin gururla izlediği yıl sonu gösterisi, öğretmenler Tenzile Selçuk, Burak Arafa, Öner Erhan Karacuha, Fethi Akyıldız, Gazi Kıtoğlu, Ozan Taner Durmuş, Handan Başak, Mohidil Aydın, Sezi Kandemir'in çalıştırdığı orkestranın "Rasputin ve Mimoza Çiçeği" adlı parçaları ile başladı.

Gece, Fethi Akyıldız'ın gitar öğrencilerinden Ece Mollaoğlu'nun solo olarak çaldığı "Bartolome Calatayud", "Caramba", "Bulerias" ve "Autumn Leaves" isimli klasik eserler ile devam etti.

Ardından tekrar yerini alan 5., 6. ve 7. Sınıf orkestrasının çaldığı "Greens Leeves" ve "Taka Takata" isimli eserler, velilerin coşkulu alkışlarıyla karşılandı.

Ortaokul orkestrasının eğlenceli parçalarının ardından Tenzile Selçuk'un çalıştırdığı Ortaokul öğrencilerinın solo piyano dinletisinde, "Kaktuşa ve Caprice" isimli eserler seslendirildi.

Gazi Kıtoğlu'nun çalıştırdığı Ahmet Aslan, "Fire well Lady" ve "Sevillanaz" adlı parçaları çalarken, 8. Sınıf orkestrasının çaldığı "Karayip Korsanları" ve "Kimler Geldi Kimler Geçti" isimli eserler, gecenin en çok beğenilenleri arasındaydı. 

 

İzleyenleri Coşturdular

9. ve 10. Sınıf orkestrasının çaldığı "Those Were The Days, Historia de Un Amor ve Senden Daha Güzel" adlı eserler izleyenlerin de katılımıyla en coşkulu söylenen şarkılar oldu.

Tenzile Selçuk'un piyano öğrencilerinden solo performansta "Schindler'in Listesi, Run'un Melodisi" eserleri ile süren gecede; Ozan Taner Durmuş'un piyano öğrencileri, "Green Garden, Unfatihful" adlı eserleri çaldı.

Gece, Öğretmen Mohidil Aydın'ın 9. ve 10. Sınıf keman öğrencilerinin "Canon, Secret Garden" adlı parçaları ile devam etti.

Gecenin sonunda Müzik Öğretmeni Gazi Kıtoğlu’nun çalıştırdığı Ortaokul ve Lise grupları "Sweet Dreams, Kanatlarım Var Ruhumda, Küçüğüm, Yalnız, Aman Aman, Knocking Heavens Door" adlı eserlerden oluşan farklı bir repertuar ile dinleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattılar.

Yetenek öğrencilerimizi kutlar, onlara emek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz...

 


Haber
:
Fatma YILMAZ AKIN
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
11 Haziran 2014, Çarşamba 11:56
Okunma
:
4.135 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları