Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus Öğrencileri Kanserli Çocuklar İçin Oyuncak Alışverişinde
Avcılar Okyanus Öğrencileri Kanserli Çocuklar İçin Oyuncak Alışverişinde Avcılar Okyanus Öğrencileri Kanserli Çocuklar İçin Oyuncak Alışverişinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Lise öğrencileri okul temsilcilerinin kurduğu “Genç Gönüllüler” sosyal yardım topluluğu kanserli çocuklar için oyuncaklar aldı.

Avcılar Okyanus Koleji okul başkanı ve sınıf temsilcilerin "Genç Gönüllüler" sosyal yardım topluluğu ve rehber öğretmen Funda Sinen ile birlikte kanserli çocuklara oyuncak almak için 16 Aralık 2015 Çarşamba günü İstoç’a gittiler.

Hem çocuklara hem de oyun odasına alınan oyuncakların ödemesi ise daha önce yine "Genç Gönüllüler" sosyal yardım topluluğunun kanserli çocuklar yararına düzenlediği kermesten elde edilen para ile yapıldı.

Avcılar Okyanus Koleji Lise öğrencileri okul temsilcilerinin kurduğu “Genç Gönüllüler” sosyal yardım topluluğu yürüttüğü sosyal yardım çalışmalarıyla fayda sunmaya ve tüm gençlere örnek olmaya devam ediyor.


Haber
:
Olcay Kurt
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Funda Sinen
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 16:40
Okunma
:
2.584 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları