Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası
Avcılar Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası Avcılar Okyanus Koleji'nde "Haydi Bana Kitap Gönder" Kampanyası
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji, Mezunlar Derneği ve Okul Öğrenci Meclisi'nin işbirliğiyle Mustafa Güzelgöz anısına başlatılan "Haydi Bana Kitap Gönder" kampanyası ile toplanan kitaplar, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü Esenyurt Rıfat Ilgaz Ortaokulu'na teslim edildi.

Ürgüplü Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz'ün anısına, kitapları hakın ayağına götürme fikrinden doğan kampanya, kitap bekleyen öğrenciler için büyük anlam taşıyor.

Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği ile birlikte yürütülen kampanyada Avcılar Okyanus Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise kademesi okul başkanlarının desteğiyle yüzlerce kitap toplandı.

Sosyal sorumluluk projesi olarak da ele alınan kampanyada öğrencilerin değerler bilincini kazanmaları da amaçlandı. Bu proje sayesinde öğrenciler kollektif bilincin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın da önemini anlamış oldular.

Öğrencilere destek anlamında son derece duyarlı olan Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği, öğrencilerin bu başarısını vermiş oldukları ödül ile taçlandırdılar.

 


Haber
:
Olcay Kurt
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
funda sinen
Tarih
:
24 Şubat 2016, Çarşamba 23:34
Okunma
:
4.604 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları