Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus Anadolu Lisesi "Kitap Okuma ve Afiş Etkinliği"
Avcılar Okyanus Anadolu Lisesi "Kitap Okuma ve Afiş Etkinliği" Avcılar Okyanus Anadolu Lisesi "Kitap Okuma ve Afiş Etkinliği"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri, okudukları "İstanbul Hatırası, Yüzüncü Ad, Kürk Mantolu Madonna ve Hasret" adlı romanlar ile ilgili 22-25 Aralık 2015 tarihleri arasında resim çalışması yaparak bu çalışmalardan oluşan bir sergi düzenlediler.

Avcılar Okyanus Koleji Anadolu Lisesi 9. ve 10. Sınıf öğrencileri, okudukları "İstanbul Hatırası, Yüzüncü Ad, Kürk Mantolu Madonna ve Hasret" adlı romanlar ile ilgili 22-25 Aralık 2015 tarihleri arasında edebiyat zümresi öğretmenleri eşliğinde resim çalışması yaparak bu çalışmalardan oluşan bir sergi hazırladılar.

Etkinlikte, 9. Sınıf öğrencileri  “İstanbul Hatırası , Yüzüncü Ad “ 10. Sınıf öğrencileri ise “Kürk Mantolu Madonna , Hasret “ isimli romanları okuyarak bu romanların uyandırdıkları izlenimleri anlatan afişler hazırladılar.

Hazırlanan resimler koridorlarda şovalelere asılarak sergilendi. Diğer öğrencilerde en beğendikleri resimleri puanlayarak kendilerince birinci olan resmi belirlediler. Yaptığı çalışmayla birinci olan öğrenciye ise kitap hediye edildi.

Edebiyat zümresinin hazırladığı bu etkinlik doğrultusunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı edinmeleri amaçlanıyor. Okyanıus Koleji olarak bu etkinlik dönemde bir defa olmak üzere düzenlenmeye devam edecek.


Haber
:
Olcay Kurt
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
YUDUM HACIOĞLU
Tarih
:
25 Aralık 2015, Cuma 15:39
Okunma
:
3.751 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları