Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Avcılar Fen ve Proje Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri, Vialand'da Eğlendi
Avcılar Fen ve Proje Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri, Vialand'da Eğlendi Avcılar Fen ve Proje Lisesi 9. Sınıf Öğrencileri, Vialand'da Eğlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi 9 Fen Sınıfı öğrencileri, çalışma performansları ve başarıları sebebiyle danışman öğretmenler tarafından düzenlenen Vialand gezisinde eğlendiler.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencileri derslere daha iyi motive etmek için düzenlenen geziler devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi 9 Fen Sınıfı öğrencileri, üstün çalışma performansları ve başarıları sebebiyle danışman öğretmenlerinin organize ettiği Vialand motivasyon gezisinde buluştular.

Türkiye'nin en büyük eğlence parkında tüm gün çeşitli ünitelerde zaman geçiren öğrencilerin sınav stresi ve yoğun ders programlarından uzaklaştığı ve oldukça eğlendiği gözlendi.

Farklı ünitelerin hepsinde ilginç ve heyecanlı deneyimler yaşayan öğrenciler en çok "Nefes Kesen" isimli Roller Coaster hız treni, "360" ve "Viking" ünitelerinde heyecanlandı.

Gün boyunca eğlenen öğrenciler, yine böyle eğlenceli gezilerde buluşmayı dilediklerini belirttiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Mayıs 2014, Cuma 13:16
Okunma
:
2.448 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları