Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | Altın Klavye Yarışması
Altın Klavye Yarışması Altın Klavye Yarışması
  • Paylaş
Avcılar ve Güneşli Okyanus Kolejleri'nin düzenlediği Altın Klavye Yarışmaları sonuçlandı.

 5 Ocak 2012 Perşembe günü Bilişim Teknolojileri ders etkinlikleri kapsamında, 4. ve 5. sınıflar arasında düzenlenen yarışmada  “En Hızlı Klavye Kullanan Kim? “sloganıyla Okyanus Kolejleri Avcılar şubesi'nde yapılan yarışma'nın sınıf elemelerinde; 4/A  Can Emir GÖKDEMİR, 4/B Berk ARİF, 4/C Besim AY, 5/A A.Burak ŞAHİN, 5/B Ceyhun YANIKDAĞ, 5/C Furkan AKKAYA ve 5/D sınıfından Eren KARAKURT birinci olarak finale kaldılar.Çekişmeli geçen yarışma finalinde 5/B sınıfından Ceyhun YANIKDAĞ birinci oldu.

Güneşli Okyanus Koleji'nde ise bu yıl birincisi düzenlene Altın Klavye Yarışması Finalleri büyük bir çekişme içersinde yapıldı. Öğrenciler en kısa sürede en doğruyu yazabilmek için zamanla yarıştılar. Zevkle geçen yarışmada öğretmeler de öğrencilerin heyecanını paylaştı.Yarışmanın sonunda 5/A sınıfından ENİS ECHOUR birinci oldu.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de Bilişim Teknolojileri Dersi etkinlikleri kapsamında, 4. ve 5. sınıflar arasında düzenlenen "Hızlı Klavye Kullanma"yarışmasında, ez hızlı ve doğru yazabilen öğrenciler sıralamasında, 4. Sınıflar bazında 4/B sınıfından Feyza ÖKTEM birinci, 4/A sınıfından Şevval MERAL ikinci, Gülay Çağla CANTEKİN üçüncü olmuştur. 5. Sınıflar bazında ise 5/B sınıfından Pınar TOKATLI birinci, 5/A sınıfından Kerem BAŞOĞLU ikinci ve 5/C sınıfından Aleyna NERGİZ üçüncü olmuştur.

Okaynus Kolejleri Beylikdüzü Kampüsü 4. ve 5. Sınıflar arasında düzenlenmeye başlayan Altın Klavye yarışmasında ise "Altın Parmaklar" kıyasıya yarışarak gelecek vadettiklerini kanıtladılar. Gerçekleşen yarışma sonuncunda 5/A sınıfı öğrencisi Aleyna TEMTEK yarışı birincilikle tamamladı.

AVCILAR
Altın Klavye Avcılar
GÜNEŞLİ
Altın Klavye Avcılar
BAHÇEŞEHİR
Altın Klavye Avcılar
BEYLİKDÜZÜ
Altın Klavye Avcılar

Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Ocak 2012, Perşembe 14:14
Okunma
:
5.186 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları