Avcılar Okyanus Koleji, Fen ve Proje Lisesi | Haber | "Okyanus Veli-Cup"ta Heyecanlı Maçlar
"Okyanus Veli-Cup"ta Heyecanlı Maçlar "Okyanus Veli-Cup"ta Heyecanlı Maçlar
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri velileri arasında düzenlenen "Veli-Cup Turnuvası" futsal, voleybol ve basketbol branşlarında heyecanlı maçlara sahne oldu.

Okyanus Koleji velilerinin, futsal, basketbol ve voleybol branşlarında katıldıkları "Veli-Cup 2012 Turnuvası" sona erdi. Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Zümresi tarafından düzenlenen "Veli-Cup Turnuvası" kapsamında Veli-Cup Futsal Şampiyonları belli oldu.

Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü'nde 5 Mart 2012 Pazartesi günü başlayan Veli-Cup Futsal Turnuvası'nda 6 Mart 2012 Salı günü final maçı oynandı. A Takımı ve D Takımı arasında oynanan maçta A Takımı D Takımı' 11-7 yenerek galibiyeti göğüsledi.

Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde de Veli-Cup Futsal Turnuvası'nda şampiyon olan takım belli oldu. Fazlı Ulusoy, Cenk Bakırcı, Özkan Karahan, Murat Çelebi, Hayrettin Öztürk ve Zeynel Fidaner isimli velilerden oluşan C Takımı turnuvayı 2 galibiyet, 1 beraberlikle tamamlayarak şampiyon oldu.

Final maçında Bahadır Sabırlı, Bülent Yıldız, Yıldıray Koç, Murat Remzi Kutluay ve Kaya Çolakoğlu'dan oluşan B Takımı ile çok çekişmeli ve keyifli geçen maçı sonlara doğru koparan C Takımı, maçtan 8-5'lik skorla galip ayrıldı ve şampiyonluğunu ilan etti. Maçlar sonunda turnuvaya katılan tüm velilere katılım belgeleri verildi. Şampiyon takım oyuncuları da birer plaketle ödüllendirildi.

Dostluk Kazandı

Beylikdüzü Okyanus Koleji'nde düzenlenen Veli-Cup Futsal Turnuvası da 1 Mart 2012 Perşembe günü okulun spor salonunda başladı. Oldukça çekişmeli geçen maçlar, 8 Mart 2012 Perşembe günü oynanan yarı final ve 13 Mart 2012 Salı günü oynanan final maçıyla son buldu. Final maçında B ve D Takımları karşı karşıya geldi. B Takımı çekişmeli geçen mücadeleyi 9-6 kazanarak Veli-Cup Futsal Turnuvası Şampiyonu oldu.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 18 Mart 2012 Pazar günü başlayan 3strong>Veli-Cup Futsal Turnuvası'nda da heyecanlı maçlar yaşandı. Velilerin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlenen turnuvada eleme usulüne göre yapılan ve oldukça çekişmeli geçen maçlar sonunda kazanan dostluk ve centilmenlik oldu. Maçlarda babaları gol attıkça apayrı bir mutluluk yaşayan öğrencilerin sevinci ise görülmeye değerdi.

Avcılar Okyanus Koleji Veli-Cup Futsal Turnuvası'nda şampiyon olan takımda yer alan velilerin isimleri ise şöyle:

Nuri Er
İlkay Kireşçi
Yusuf Ziya Kırmızı
Şahin Kırmızı
Cüneyt Kılıç
Ömer Gümüştepe
Sezgin Koçak

Veli-Cup Turnuvası'nda Futsal'ın yanı sıra; voleybol ve basketbolda da heyecanlı maçlar yaşandı. Beylikdüzü Voleybol Veli-Cup Turnuvası 5 Mart 2012!Pazartesi ve 18 Mart 2012 Pazar günleri arasında yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen maçlarda şampiyonluğu göğüsleyen B Takımı'nın kadrosu şu isimlerden oluştu:

Zeynep Şimşir
Erol Şimşir
Erkan Eratik
Nurdan Ezmek
İsmail Feyzullah
Ercan Emre
Serkan Bakkaloğlu

İlk maçını Olgun Karaman, Hüseyin Öney, Uğur Deveci, Nihal Zümrüt, Metin Çetin, Vedat Düven'den oluşan A Takımı'na karşı kazanan B Takımı, son maçını ise öğretmenlerden oluşan takımla yaptı. Bu maçı da 3-2 kazanan B Takımı şampiyon oldu.

Güneşli Okyanus Koleji Veli-Cup Baseketbol Turnuvası da, Okyanus Kolejleri Güneşli Kampüsü'nde yapıldı. 12 Mart 2012 Pazartesi günü yapılan basketbol turnuvasında gülen taraf C Takımı oldu. B Takımı ve C Takımı arasında geçen çekişmeli maçta; C Takımı B Takımı'nı 51-47 yenerek şampiyonluğu göğüsledi.

Beylikdüzü Okyanus Koleji Veli-Cup Basketbol Turnuvası'nda da veliler kıyasıya bir mücadele sergilediler. 24 Mart 2012 Cumartesi günü saat  15:00 ile 17:00 arasında gerçekleştirilen maçta Alp Erçelik, Erhan İban, Ercan Emre, Yavuz Canlı'nın oluşturduğu takım şampiyon olarak plaketlerini aldı.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Nisan 2012, Perşembe 12:10
Okunma
:
13.757 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları