Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ünlü Oyuncu ve Yazar Emre Tetikel Yaratıcı Yazarlık Kulübü'nün Konuğuydu
Ünlü Oyuncu ve Yazar Emre Tetikel Yaratıcı Yazarlık Kulübü'nün Konuğuydu Ünlü Oyuncu ve Yazar Emre Tetikel Yaratıcı Yazarlık Kulübü'nün Konuğuydu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Emre Tetikel, Yaratıcı Yazarlık Kulübü konuğu olarak 15 Mart 2016 Salı günü bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu ve yazar Emre Tetikel, Yaratıcı Yazarlık Kulübü'nün konuğu olarak Avcılar Okyanus Koleji'nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

15 Mart 2016 Salı günü Edebiyat öğretmeni Kadir Şahin tarafından düzenlenen etkinliğe kulüp öğrencileri büyük ilgi gösterdiler. 

"Sınırlarınızı Aşmaya Çalışın."

Öğrencilere, mesleki geçmişi hakkında bilgi veren Emre Tetikel, başarılı olma ve çalışma hayatıyla ilgili önemli noktaları da paylaştı. "Sınırlarınızı aşmaya çalışın. Hedeflerinizi belirlerken sadece bir kişiye bağlı kalmayın. Emek sarf etmeden, zahmet çekmeden bir şeyler feda etmeden bir yerlere gelinmiyor" dedi.  

Vazgeçmemenin önemini de vurgulayan Tetikel, "Hayatım boyunca insanları inceledim. Her şeyi deneme yanılma yoluyla öğrendim. Kadınlar erkeğin resmidir. Hiçbir şey tesadüf değildir. Oyunculuk bir meslektir, bunu hobi olarak görmek yanlış olur." dedi.

Söyleşi öğrencilerinin sorularının sorulmasının ardından sona erdi.

 


Haber
:
Ekin KAPUSUZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
26 Mart 2016, Cumartesi 07:44
Okunma
:
3.061 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Emre Tetikel / 28 Mart 2016, Pazartesi 16:14
Harikaydi Tesekkurler..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları