Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Türkiye Down Sendromu Derneği'ne Yardım Kermesi
Türkiye Down Sendromu Derneği'ne Yardım Kermesi Türkiye Down Sendromu Derneği'ne Yardım Kermesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde Yabancı Dil Ağırlıklı 10.,11. ve 12. Sınıf öğrenci, veli ve danışman öğretmenleri, Down Senromlu çocuklar için yardım kermesi düzenlediler.

Okyanus Kolejleri'nde sosyal sorumluluk proje ve etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji'nde 18 Aralık 2012 Salı günü Yabancı Dil Ağırlıklı 10.,11., 12. Sınıf öğrenci, veli ve danışman öğretmenleri bir araya gelerek, Down Senromlu çocuklar için yardım kermesi düzenlediler.

"Elimi Tut" sloganıyla gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirin Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağışlanacak olması; velilerden, öğrencilere, idari amirlerden öğretmenlere kadar birçok gönüllünün bu projeye tek yürek olarak katılmasını sağladı.

Dil sınıfı öğrencilerinin yaptığı yiyecekler, diğer sınıflardan gönüllü katılımlar ve Almanca Öğretmeni Pelin Tan'ın kendi tasarımı olan yeni yıl takılarının satışından elde edilen gelirle, Down Sendromlu çocukların "Elini Tut"mak adına bir adım da Avcılar Okyanus Koleji Ailesi atmış oldu.

Dil sınıfı öğrencileri bununla da yetinmeyip, önümüzdeki günlerde Down Sendromlu kardeşlerinin işlettiği Down Cafe'ye giderek hem onlara destek olacaklar, hem de müzik ziyafeti sunacaklar.

 

 

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
24 Aralık 2012, Pazartesi 10:38
Okunma
:
2.472 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları