Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanuslular, Mikroplara "Dur" Dedi
Okyanuslular, Mikroplara "Dur" Dedi Okyanuslular, Mikroplara "Dur" Dedi
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri, "Be a Germs Stopper-Mikroplara Dur De!" etkinliğinde, mikroplara geçit vermemek için basit kurallara dikkat çektiler.

Okyanus Kolejleri'nde sağlıklı yaşam etkinlikleri devam ediyor...

Avcılar Okyanus Koleji Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Aslı Dinç ve İngilizce Zümresi önderliğinde, sağlık bilinci alanında geliştirdikleri sosyal sorumluluk projesini tanıttılar.

7 Mart 2013 Perşembe günü "Be a Germs Stopper-Mikroplara Dur De!" sloganıyla yola çıkan öğrenciler, İngilizce olarak hazırladıkları levhalarla, gerek yemekhanede gerekse okulun günlük kullanım alanlarında mikropların yayılma hızına dikkat çekerek, mikroplara karşı durmak için basit yolları tanıttılar.

"Be a Germs Stopper-Mikroplara Dur De!", "Stop the Germs, Wash Your Hands-Mikropları önleyin, ellerinizi yıkayın!" sloganları ile; öksürürken neler yapılması gerektiği, ellerin nasıl yıkanması gerektiği gibi konulara dikkat çeken öğrenciler; dezenfektan sıvı da dağıtarak Avcılar Okyanus Koleji'nde hijyene verilen önemi vurguladılar.

Her kademeden öğrenci ve öğretmenlerin dikkatini çeken etkinlikte uyarılara harfiyen uyulurken, mikropları hayatımızdan uzak tutmak gerektiğinin altı çizildi.

Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri ve İngilizce Zümresi, lavabolara ve okulun diğer alanlarına astıkları broşür ve afişlerle öğrencileri bu konuda hassasiyete davet ettiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Mart 2013, Çarşamba 15:47
Okunma
:
1.672 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları