Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanuslu Öğrenciler, Ünlü Orkestrayı İzledi
Okyanuslu Öğrenciler, Ünlü Orkestrayı İzledi Okyanuslu Öğrenciler, Ünlü Orkestrayı İzledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, dünyaca ünlü Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın provasını izledi ve onlarla sohbet etme imkanı buldu.

Okyanus Koleji Bahçeşehir Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Türkiye’de ve dünyada bir çok konser veren Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın (BİFO), 26 Mart 2012 tarihinde Mahler 1.Senfoni Re-Majör 'Titan' Provası'nı izleme şansı yakaladı.

Dünyaca ünlü Türk ve yabancı solistlerle dört CD kaydı bulunan orkestranın eşlik ettiği sanatçılar arasında Aydın Karlıbel, Günay Yetiz, Pelin Halkacı, Cihat Aşkın, Teremy Menuhin gibi solistler bulunuyor. Orkestra Şefi Viyanalı Sascha Goetzel, Kuopio Senfoni Orkestrası’nın sürekli şefi ve BİFO’nun sanat yönetmeni ve daimi şefi olarak görev yapıyor.

Profesyonellerin çalışma koşullarını yakından inceleyerek sanatın zorluklarını gören öğrenciler, gelecek planlarını yaparken de Sascha Goetzel’in bilgi birikimlerinden ve nasihatlerinden yararlandılar. İngilizce yapılan söyleşi esnasında öğrenciler, merak ettikleri tüm soruların cevaplarını buldular.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
29 Mart 2012, Perşembe 14:08
Okunma
:
2.816 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları