Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus'ta Manevi Buluşma
Okyanus'ta Manevi Buluşma Okyanus'ta Manevi Buluşma
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın katılımıyla düzenlenen "Kutlu Doğum Özel Programı", gönüllerin buluştuğu manevi bir atmosfere sahne oldu.

Avcılar Okyanus Koleji, 25 Nisan 2013 Perşembe günü Kutlu Doğum Özel Programı'na ev sahipliği yaptı. Doç. Dr. Mustafa Karataş'ın katılımıyla gerçekleştirilen program yoğun ilgi gördü.

"Peygamberimiz ve İnsan Onuru" teması ile paylaşılan Kutlu Doğum buluşmasında, büyük küçük herkes nuru ile onurlandığı Hz. Peygamber (s.a.v)'e sevgiyle işlenmiş bir demet gül sundu.

Selahaddin Kocaaslan'ın sunumuyla gerçekleştirilen program, Özcan Uçarer ve orkestrasının tasavvuf musikisi dinletisi ile başladı. Ardından Doç. Dr. Mustafa Karataş, peygamberimizin insan onuruna verdği önem ve insanlığa kattığı değerleri anlattı.

Avcılar Okyanus Koleji öğrencilerinin oratoryo gösterisi ve sinevizyon gösterisi ile devam eden Kutlu Doğum Özel Programı, öğrencilerin katılımcılara gül hediye etmesiyle son buldu. Hz. Peygamber (s.a.v)'i  simgeleyen her bir gül, insanlığı onurlandıran bir hadisle dile geldi.

Kutlu Doğum Özel Programı'nın ardından Avcılar Okyanus Koleji Anı Defteri'ne duygu ve düşüncelerini aktaran Doç. Dr. Mustafa Karataş, bu özel günü şu cümlelerle dile getirdi:

"Kutlu Doğum programı vesilesiyle Okyanus Kolejleri Avcılar Şubesi'nde kıymetli meslektaşlarım, sevgili öğrenciler ve değerli aileleriyle bir araya gelmek nasip oldu. Allah Rasulü'nün hayatından kesitlerin demetler halinde sunulduğu bu günlerde Hz.Peygamberi anmak ve anlamak adına bu etkinliği düzenleyen Okyanus Kolejleri yetkililerini ve değerli öğretmenlerini tebrik ederim. Kutlu doğumların barışa, kardeşliğe, güzel ahlaka ve başarıya kavuşturmasını Rabbim'den temenni eder, saygılar sunarım…

Doç.Dr.Mustafa Karataş İ.Ü. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi"


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
27 Nisan 2013, Cumartesi 09:15
Okunma
:
5.164 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
esra küçük / 27 Nisan 2013, Cumartesi 22:14
HZ. peygamberi anmak ve anlamak adına yapılan bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür eder,devamını diğer şubelerimizde de görmek isteriz.
İlkay Eriş / 29 Nisan 2013, Pazartesi 12:26
Çocuklarımızın manevi değerlerini öğrenmelerine katkıda bulunan bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bütün şubelerde yaygınlaştırılmasını dilerim.
AHMET UZUN / 11 Mayıs 2013, Cumartesi 09:28
BU PROGRAMI DÜZENLEYEN VE DİNLEYEN, PROGRAMDA HAZIR BULUNAMAYAN "EN YÜKSEK YAŞTAKİ VE MAKAMDAKİ İNSANINDAN EN KÜÇÜK ÇOCUĞUNA" HEPIMIZ INSAN ONURU HUSUSUNDAKI MUHTEREM MUSTAFA KARATAŞ HOCAMIZ'IN DEĞERLİ KONUŞMASINI TEKRAR TEKRAR DİNLEYELİM. İNSANIN YARATILIŞINDAN BERİ GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMEMİŞ, HİÇBİR ZAMAN DA YİTİRMEYECEK, KUL HAKKINI DAİMA HATIRLATACAK BİR KONU.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları