Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okul Aile Birliği’nden Kimsesiz Çocuklara Yardım Eli
Okul Aile Birliği’nden Kimsesiz Çocuklara Yardım Eli Okul Aile Birliği’nden Kimsesiz Çocuklara Yardım Eli
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji Avcılar Kampüsü'nde sınıf anneleri ve Okul Aile Birliği üyelerinin desteğiyle düzenlenen kermesten elde edilen gelir, kimsesiz çocuklara ulaştırıldı.

Okyanus Kolejleri öğrenci ve velilerinin yardım eli, ihtiyaç sahiplerine uzanmaya devam ediyor.

22-23 Şubat 2012 tarihlerinde Okyanus Koleji Avcılar Kampüsü'nde sınıf anneleri ve Okul Aile Birliği Üyeleri'nin desteğiyle, Çocuk Esirgeme Kurumu’nun “Sevgi Evleri” projesine yardım amaçlı kermes düzenlendi. 6 Nisan 2012 Cuma günü ise, bu kermesten elde edilen geliri yerine ulaştırmak için Okul Aile Birliği yollara düştü.

İlk olarak Bahçelievler'deki "Beyaz El Derneği"ne gidilerek, oradaki yetkiliyle görüşüldü. "Sevgi Evleri" projesi hakkında Okul Aile Birliği üyelerine ayrıntılı bilgi veren dernek yetkilisi, teşekkürlerini sunarak, Okyanuslu velilere lale hediye etti.

Kimsesiz çocukların ev ortamında, aile sıcaklığıyla büyümesini sağlayan bu projeye, Avcılar Okyanus Koleji Okul Aile Birliği de küçük bir katkıda bulundu. Bu evlerden birinin yatak, dolap, süpürge, ütü gibi ihtiyaçlarını karşılayan, bir miktar da maddi yardımda bulunan Okul Aile Birliği Üyeleri, yardımda bulundukları eve giderek çocuklarla tanışma fırsatı da buldu. Veliler, bu ziyaretten yardımlaşmanın verdiği iç huzurla döndü.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
10 Nisan 2012, Salı 12:31
Okunma
:
3.840 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları