Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Avcılar Okyanusun Genç Gönüllüleri İlk Sosyal Sorumluluk Projesini Gerçekleştirdi
Avcılar Okyanusun Genç Gönüllüleri İlk Sosyal Sorumluluk Projesini Gerçekleştirdi Avcılar Okyanusun Genç Gönüllüleri İlk Sosyal Sorumluluk Projesini Gerçekleştirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji lise kademesi okul temsilcilerinin kurduğu “Genç Gönüllüler” Okul Başkanı Bahar Öztürk’ün desteğiyle sosyal yardım çalışmalarına devam ediyor.

Avcılar Okyanus Koleji “Genç Gönüllüler” sosyal yardım topluluğu, doğudaki bir aileye yardım için öğrencilerin getirdikleri kitapları öğrencilere ve öğretmenlere sunarak kitap satışı düzenledi.

Okul başkanın ve sınıf temsilcilerinde oluşan "Genç Gönüllüler" sosyal yardım topluluğunun, öğrenciler ve öğretmenlerin desteğiyle, kitap satışı öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Genç Gönüllüler 12 Ekim 2016 Çarşamba  günü projede kendilerine destek veren müdür, müdür yardımcıları ve rehber öğretmenleri eşliğinde kitap satışını tamamladı. Okul idaresi ve öğretmenler bu onurlu davranışlarından dolayı öğrencileri kutladı.

 


Haber
:
Şentürk Uçak
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Funda Sinen
Tarih
:
19 Ekim 2016, Çarşamba 09:49
Okunma
:
1.874 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları