Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus Voleybol Takımı Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Avcılar Okyanus Voleybol Takımı Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi Avcılar Okyanus Voleybol Takımı Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji Ortaokulu Küçük ve Yıldız Kız Voleybol Takımları Zaferlerine Bir Yenisini Daha Ekledi.

Avcılar Okyanus Kolejleri'nin, dereceye giren Genç Kız, Genç Erkek ve Küçük Kız Voleybol okul takımları; 04 Mart 2016 Cuma günü Haydar Akın Meslek Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda Avcılar Kaymakamı Sayın Hulusi Doğan, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin Engin ve Okyanus Koleji idarecilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen tören ile kupa ve madalyalarını aldılar.

Avcılar Okyanus Kolejleri voleybolda bu yıl başarılarına bir yenisini daha ekledi. 23 Şubat 2016 Salı günü Avcılar İlçesi'nde Haydar Akın Meslek Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan Ortaokul Küçük ve Yıldız Kız Voleybol İlçe Turnuvaları'nda, Avcılar Okyanus Koleji Voleybol Takımı Küçükler kategorisinde ilçe 2.si ve Yıldızlar Kategorisi'nde İlçe 4.sü oldu.

Avcılar Okyanus Koleji Küçük Kız Takımı, yarı finalde Cihangir Ortaokulu, Necdet Semker Ortaokulu ve Fatih Koleji'ni yenerek finale çıktı.
Finalde ise Borusan Ortaokulu ile karşılaşan Okyanus Koleji Küçük Kız Takımı, ilçe 2.si oldu.

Yıldız Kız Takımı ise Nihat Çandarlı Ortaokulu ve Necdet Semker Ortaokulu'nu yenerek yarı finale çıktı.

Finalde de Fatih Koleji ve Toki Şükriye Yoluç Ortaokulu ile mücadele eden Okyanus Koleji Yıldız Kız Takımı, ilçe 4.sü oldu.

Dereceye giren Genç Kız, Genç Erkek ve Küçük Kız Voleybol okul takımları; 04 Mart 2016 Cuma günü Haydar Akın Meslek Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda Avcılar Kaymakamı Sayın Hulusi Doğan, Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin Engin ve Okyanus Koleji idarecilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen tören ile kupa ve madalyalarını aldılar.

Okyanus Kolejleri olarak Voleybol takımı sporcularımızı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ercan Yangın’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Olcay Kurt
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Ercan Yangın
Tarih
:
28 Mart 2016, Pazartesi 11:59
Okunma
:
3.519 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları