Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus'ta True-False Yarışması
Avcılar Okyanus'ta True-False Yarışması Avcılar Okyanus'ta True-False Yarışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji'nde 9. sınıflar arasında 20 Nisan 2015 Pazartesi günü düzenlenen "True-False" yarışmasında öğrenciler, hem İngilizce bilgilerini hem de genel kültür bilgilerini yarıştırarak keyifli vakit geçirdiler.

Öğrenciler yarışma kapsamında farklı alanlarda hazırlanan sorulara cevap verirken aynı zamanda yabancı dilde sorulan sorulardaki şaşırtmalara takılmamak için tüm dikkatleriyle konsantre oldular. Arkadaşlarıyla tartışarak doğru cevaba ulaşmaya çalışan sahnedeki öğrenciler, konferans salonunda bulunan diğer arkadaşlarının desteğiyle doğru cevaba ulaşmaya çalıştılar.

Beraberlikle biten yarışmada öğrencilere ekstra sorular sorularak kazanan takım belirlenmeye çalışılırken; her soru ve her cevap konferans salonunda büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu.  Her sorusu ile çok çekişmeli geçen yarışmayı A Grubu olarak kura sonucu belirlenmiş olan Gizem Kösem, Taha Baran Karatapan, Elif İrem Karataş, Burak Özbey, Barış Korkmaz Çelik ve İlay Kadiroğlu kazandı. Kazanan öğrenciler Okyanus Puanı ile ödüllendirildiler.


Haber
:
Ayşenur SARICAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ELİF ÇAKIR, FATMA ŞİMŞEK
Tarih
:
15 Mayıs 2015, Cuma 15:51
Okunma
:
2.265 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları