Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus’ta Münazara Şampiyonları Belli Oldu
Avcılar Okyanus’ta Münazara Şampiyonları Belli Oldu Avcılar Okyanus’ta Münazara Şampiyonları Belli Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Edebiyat Zümresinin bu yıl 9. sunu düzenlediği lise kademesi Münazara Şenliği’nin finali büyük bir çekişmeye sahne oldu. Yarışmada 9. Sınıflar kategorisinde 9-A, 10. Sınıflar kategorisinde 10-D Sınıfı 1. oldu.

Her fikrin değerli olduğu Münazara Şenliği’nde Avcılar Okyanus Lisesi 9. ve 10 Sınıflar kendi aralarında yarıştılar.

9. Sınıf kategorisinde finalde 9-A ve 9-E öğrencileri kıyasıya yarıştı. Fikirlerini görsel malzemelerle destekleyen ve slayt hazırlayan öğrenciler, yarışmanın heyecanını doyasıya yaşadı. 9-A Sınıfı “Hidroelektrik santrallerinin getirisi götürüsünden fazladır.” tezini savundu. 9/E Sınıfı ise, “Hidroelektrik santrallerinin götürüsün getirisinden fazladır.” tezini ileri sürdü. 9-A Sınıfından yarışmaya Nergis Acun, Eren Can Dursun, Selin Yurtsever, Dilara Nur Keleş katılırken, 9/E sınıfından; Nur Selin Çetinkaya, Emine Nur Seçkin, Ertan Uçak ve Barış Korkusuz katıldı. Yarışmanın kazananı 9-A Sınıfı oldu.

Kazanan “Ülkemizde Yenilenebilir Enerji Kaynakları Kullanılmalıdır.”

Avcılar Okyanus Koleji 10. Sınıflar arasında yapılan münazarada ise 10-D ve 10- FEN A birbirlerine fikirlerini kabul ettirmeye çalıştılar. 10-D Sınıfı, “ Ülkemizde yenilenebilir enerji kaynakları kullanılmalıdır.” dedi. 10-FEN A ise,” Ülkemizde nükleer enerji kaynakları kullanılmalıdır.” dedi. Bu münazaranın kazanan 10-D Sınıfı oldu. 10-D Sınıfından yarışmaya; İrem Yılmaz, Elif Berfin Kavak, Beyza Nur Yüncü ve Aleyna Cansu Küçükturan, 10-FEN A da ise Sena Kekeş, Aybüke Ceren Türkoğlu, Eda Nur Kırmızı ve Yavuz Akgünoğlu öğrencileri katıldı.

İzleyicilerin de keyif aldığı yarışma sayesinde öğrenciler, topluluk önünde fikirlerini savunma imkânı bularak kendilerini savunmanın önemini kavradılar.


Haber
:
Abdulkadir Arslan
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
KADRİ ŞAHİN
Tarih
:
06 Ocak 2015, Salı 11:41
Okunma
:
2.497 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları