Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Avcılar Okyanus'ta İngilizce Münazara
Avcılar Okyanus'ta İngilizce Münazara Avcılar Okyanus'ta İngilizce Münazara
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Avcılar Okyanus Koleji 11. sınıf öğrencileri 22 Nisan 2015 tarihinde düzenlenen "11th GRADES DEBATE" (münazarada) adlı etkinlikte “Okulda cep telefonu kullanılıp kullanılmaması” konusunda İngilizce konuşarak yarıştılar.

 Yarışmacıların her birinin oldukça heyecanlı olduğu etkinlikte kazanan grubu belirlemede jüri üyeleri oldukça zorlandılar. Her iki grubun da çok iyi hazırlanmış olduğu gözlerden kaçmadı. Salondaki arkadaşlarını izlemeyen gelen öğrenciler ve jüri üyelerinin önünde ter döken yarışmacılar, cep telefonunun okulda kullanımı hakkındaki fikirlerini, bilimsel gerçekler ile destekleyerek, yabancı dilde doğru ve akıcı bir şekilde ifade ederken münazara kurallarına uygun olarak kendilerine verilen zamanı en etkili şekilde kullanma çabası içindeydiler.

Münazaranın sonunda  cep telefonunun okulda kullanılmaması gerektiğini savunan 11 Fen-A Sınıfı öğrencilerinden Dilara Nur Yılmaz, Elifsu Arslan, Sevde Kaya ve Yasin Üzüm galip geldi. Kazanan grup, rakipleri olan Lara Naseri, İdil solum, Yusuf Akbulut, Ezgisu Yeniocak’ı  üzseler de yarışmanın sonunda her iki grubun yabancı dilde ne kadar ileri düzeyde konuşup araştırma yapabildikleri gözlerden kaçmadı. Çalışmalarından ve katılımlarından dolayı her iki gruptaki öğrenciler, yabancı dil zümresinin taktirlerini bir kez daha kazanarak öğretmenleri gururlandırdılar. 


Haber
:
Ayşenur SARICAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Aslı Ekşi
Tarih
:
20 Mayıs 2015, Çarşamba 17:08
Okunma
:
2.171 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları