Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | AB Uzmanı'ndan Avrupa Birliği Semineri
AB Uzmanı'ndan Avrupa Birliği Semineri AB Uzmanı'ndan Avrupa Birliği Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İstanbul Aydın Üniversitesi Avrupa Birliği Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Özden Timurlenk Çelik, Avcılar Okyanus Koleji'nde düzenlenen AB Etüdleri'ne katılarak öğrencilere seminer verdi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde Avrupa Birliği Etüdleri tüm hızıyla devam ediyor. Haftada 1 etkinlik ders saati olmak üzere; 6.,7.,9. ve 10. Sınıf öğrencilerine Avrupa Birliği ile ilgili ders veriliyor.

27 Aralık 2012 Perşembe günü gerçekleştirilen AB Etüdleri'ne, İstanbul Aydın Üniversitesi Avrupa Birliği Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Özden Timurlenk Çelik katıldı.

Avrupa Birliği'ni tanımak ve gerekli çıkarımları yapmak amacıyla faaliyete geçirilen AB Etüdleri kapsamında öğrencilere bilgilendirmede bulunan Özden Timurlenk Çelik, sunumunun ardından gençlerle beyin fırtınası yaptı.

"Europe" adını taşıyan maskot papağan tarafından Avrupa hakkında öğrencilere yönlendirilen sorular ile keyifli bir söyleşiye dönüşen etkinlik oldukça verimli geçti.

Avrupa Birliği Etüdleri'ne katkısından dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi Avrupa Birliği Uzmanı ve Öğretim Görevlisi Özden Timurlenk Çelik'e teşekkür ederiz…


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
04 Ocak 2013, Cuma 11:05
Okunma
:
2.722 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları