Avcılar Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | "Down Sendromu" Bilgilendirme Semineri
"Down Sendromu" Bilgilendirme Semineri "Down Sendromu" Bilgilendirme Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Türkiye Down Sendromu Derneği'nin Avcılar Okyanus Koleji'ne yaptığı teşekkür ziyaretinde, öğrencilere "Down Sendromu" ile ilgili seminer verildi.

Avcılar Okyanus Koleji'nde 10-11 ve 12 Dil Sınıfları'nın katkılarıyla Down Sendromlu çocuklar için yapılan kermes ve Down Cafe ziyaretinin ardından Türkiye Down Sendromu Derneği, Okyanus'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

17 Ocak 2013 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyarette, öğrencileri "Down Sendromu" hakkında bilgilendirmek amacıyla Türkiye Down Sendromu Derneği Başkan Yardımcısı Fulya Ekmen tarafından seminer verildi.

Seminerde gerçek yaşam kesitleriyle öğrencilerin dikkatini çeken Ekmen, aslında engellerin hayatımızın bir parçası olduğunu vurguladı. Duygusal anlara da sahne olan seminerde her bireyin güzel bir yaşamı hak ettiği ve insanın insana verdiği değerin engel tanımaması gerektiği bir kez daha anlaşıldı.

Sunumun sonunda öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını yanıtlayan Fulya Ekmen, gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağışta bulunulmasını sağlayan dil sınıfı öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektiren Ekmen, öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Avcılar Okyanus Koleji İngilizce Zümresi de bu güzel ve anlamlı sunumdan dolayı Ekmen ve ekibine teşekkür ederek, engellerin hayatımızda hiçbir zaman olmaması dileğiyle Okyanus Kolejleri'nin simgesi olan bir istiridye aranjmanı hediye ettiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
23 Ocak 2013, Çarşamba 11:55
Okunma
:
2.737 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları