Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Akıl Oyunları Dersi "EQULIBRIO" Etkinliği
Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Akıl Oyunları Dersi "EQULIBRIO" Etkinliği Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu Akıl Oyunları Dersi "EQULIBRIO" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı öğrencileri Akıl Oyunları dersinde, "EQULIBRIO" (denge oyunu) oyunuyla 3 boyutlu tasarımlar yaptılar.

Öğrenciler, "Akıl Oyunları" dersin EQULIBRIO (denge oyunu) oyunuyla 3 boyutlu tasarımlar yapıyorlar.

EQULIBRIO (denge oyunu) oyunu, öğrencilerin model kitapçığındaki birbirinden zor yapıları, hatasız yapabilmek için becerilerini, dikkatlerini ve üretkenliğini gösterdikleri bir oyundur.

Bazı yapıları oluştururken zorluk ve ince dokunuşlar gerçekleştiren öğrenciler, tamamladıkları yapıtların sonunda mutluluklarıyla yeni yapıtlara geçtiler.

Bu etkinlikle, görsel dikkat, odaklanma-konstrasyon, bağlantısal düşünme ve problem çözme becerileri gelişmektedir. Git gide zorlaşan oyunda öğrenciler, keyifle bir sonraki aşamaya geçmeyi beklediler.

Equlibrio, mekansal gözlemi geliştirirken aynı zamanda da mimari alanda gelişim sağlıyor.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Merve Çobanoğlu
Tarih
:
01 Mart 2016, Salı 23:19
Okunma
:
1.500 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları