Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı "Akıl Haritası"nı Öğrendi
Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı "Akıl Haritası"nı Öğrendi Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı "Akıl Haritası"nı Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı öğrencileri "Akıl Haritası"nı kullanarak öğrendiklerini uyguladılar.

Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı öğrencileri, "Akıl Haritası" kavramını öğrendiler ve haritayı kullanırken bize nasıl yardımcı olacağını kavradılar. 

Öncelikle,kelimeleri veya düşünceleri bir ortamda bağladılar. Öğrendikleri harflerden Akıl Haritasını kullanarak kelimeler oluşturdular.

Öğrenciler, öğrendikleri Akıl Haritası ile kendi ilgi alanlarına göre yeni haritalar oluşturdular. Oluşturdukları Akıl Haritasında tasarlamalar yaparak yaratıcılık alanlarında kendilerini ifade ettiler.

Kendi istedikleri Akıl Haritalarını oluşturan öğrenciler özgün fikirlerini ortaya koydular. 


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Merve Çobanoğlu
Tarih
:
28 Şubat 2016, Pazar 21:13
Okunma
:
1.625 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları