Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Okyanus, Dünya Engelliler Günü Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı
Okyanus, Dünya Engelliler Günü Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı Okyanus, Dünya Engelliler Günü Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Marmara Otizm Gençlik ve Spor Kulübü ve Thyke Organizasyon işbirliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projesine ev sahipliği yaptı.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Okyanus Kolejleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle engelliler için düzenlenen önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak destek verdi.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde Marmara Otizm Gençlik ve Spor Kulübü ve Thyke Organizasyon işbirliği ile Dünya Engelliler Günü etkinliği düzenlendi.

Sunuculuğunu Gizem Özdilli'nin yaptığı bu özel geceye; Jale, Zeynep, Tarık Mengüç, Gökhan Tan, Çağdaş, Kadir Adıgüzel, Demren Erol, Bilal Özcan gibi bir çok sanatçı da şarkılarıyla renk kattı.

Gecenin özel misafirlerinden olan Ersin Ata'yı anlatan bir belgesel sunularak, Ata'nın yazdığı kitapların tanıtımı yapıldı. Marmara Otizm Kulübü öğrencilerinin masa tenisi gösterisi de büyük beğeni toplarken, geceye katılan misafirler sanatçılarla tanışma fırsatı bulurak, şarkılarla coştular.

Gecenin sonunda Marmara Otizm Gençlik ve Spor Kulübü ve Thyke Organizasyon adına şarkıcı Zeynep tarafından Ataşehir Okyanus Koleji Müdürü Egemen Alaşehirli'ye plaket takdim edildi.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
09 Aralık 2013, Pazartesi 11:12
Okunma
:
4.922 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları