Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 3. Sınıflar "Trafik Eğitim Programı"
Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 3. Sınıflar "Trafik Eğitim Programı" Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 3. Sınıflar "Trafik Eğitim Programı"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri, hayat kurtaran "Trafik Eğitim Programı" ile trafik işaretlerini öğrendi.

Trafik özellikle İstanbul gibi bir metropolde yaşadığımız için bizim için hayati öneme sahip. Her gün yaşanan trafik kazaları nedeni ile pek çok can ve mal kaybı olmakta. Bu kazaların büyük bir kısmı, insanların trafik kurallarını ihlal etmesinden kaynaklanıyor. 
 
Okyanus Koleji olarak, öğrencilerin küçük yaşlardan itibaren bu kuralları iyi bilmeleri, uygulamaya hevesli ve diğer insanlar için de uyarıcı birer birey haline gelmeleri; ileride bu kazaların önemli bir oranda düşmesini sağlayacaktır inancıyla trafik eğitimi programımıza başladık. Kasım ve Aralık aylarında farklı günlerde uygulanan derslerde çocuklar kapsamlı bir trafik çalışması yaptı. 
 
Öğrenciler, getirdikleri trafik levhalarını tek tek anlattılar ve canlandırmalarla bu levhaları gördüğümüzde ne yapmamız gerektiğini gösterdiler. 
 
Bu program kapsamında 3-E Sınıfı öğrencileri trafik işaretlerini, kurallarını öğrendiler. Trafik kazalarını azaltmaya yönelik özgün fikirler ürettiler ve bu fikirlerini sınıfta sundular. 

Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Şule Ihlamur
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 13:17
Okunma
:
1.796 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları