Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılarda 'Yemek Yapıyorum Maddeyi Tanıyorum' Etkinliği
Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılarda 'Yemek Yapıyorum Maddeyi Tanıyorum' Etkinliği Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılarda 'Yemek Yapıyorum Maddeyi Tanıyorum' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 4. sınıf öğrencileri yemek yaparak maddenin hallerini ve değişimlerini öğrendi.

Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 4. sınıf öğrencileri madde konusunu işlerken okulda öğrendikleri bilgileri evde yaptıkları yemekler üzerinden anlattı. Öğrencilerimiz yapabilecekleri kolaylıkta bir yemek seçip evlerinde bunu yaparken videoya aldılar. Aldıkları bu videoda hem yaptıkları o lezzetli yemekleri anlattı hem de bu yemek yapılırken yiyeceklerin madde konusundaki hangi bilgilerle eşleştiğini anlattı. 

Videolarını okula getirerek arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi hem de içine kattıkları sevgi ve eğlenceyle tadına doyulmaz bir yemek yediler..


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şule Ihlamur
Tarih
:
20 Aralık 2016, Salı 11:28
Okunma
:
1.220 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları