Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 'Zaman Yönetimi' Etkinliğinde
Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 'Zaman Yönetimi' Etkinliğinde Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu 'Zaman Yönetimi' Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalı ve Yetenekliler İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Zaman Yönetimi Eğitimi Alıyor.

Pek çoğumuz zamanla yarışıyoruz. "Günler 24 değil, 30 saat olsa yine de yetmez bana." diyenler var. Zamanı yönetebilmek, zor kazanılan ancak çok önemli bir beceridir. Bu beceriye sahip olmak işlerimizi, geleceğimizi yönlendirebilmemiz adına çok önemlidir. 
 
Öğrencilerimiz 02.11.2016 tarihinde beş atölye sürecek olan bir eğitim programına katıldılar. Bu atölyelerde öğrencilerimiz, zaman kullanımı konusunda genel bir bilgi edindiler. Konferans salonunda İngilizce ve Türkçe olarak yapılan ilk sunumda öğrencilerimiz üç anahtar hakkında bilgi edindi. RAC (Record, Analyze, Change/ Kaydet, Analiz Et, Değiştir) uygulaması için her öğrenci yanlarında birer bloknot ile bu hafta zamanı nasıl kullandıklarını kaydedip daha sonra analiz ederek önceliklerini belirlediler. 
 
Atölye yapıldıktan bir süre sonra konu yeniden gündeme getirildi ve burada öğrendiklerimizin ne kadar uygulayabildiğimiz hakkında öz eleştiriler yapıldı. 
 
Öğrencilerimizin ilk atölyeye katılımları ve sorularıyla işin ciddiyetinin farkında olduklarını gösterdiler. 

Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şule Ihlamur
Tarih
:
23 Aralık 2016, Cuma 15:12
Okunma
:
1.319 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları