Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu Bilgi Yarışmasında
Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu Bilgi Yarışmasında Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar İlkokulu Bilgi Yarışmasında
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu kademesinde 5 Mayıs 2015 Salı günü ön elemesi gerçekleştirilen bilgi yarışmasının kazanları, 13 Mayıs 2015 Çarşamba günü yapılan finalle belli oldu.

Bilgi yarışmasında öğrenciler  6 farklı kategoride (matematik, sanat, canlılar, gezegenlerimiz ve Dünya, tarih, mantık) yarıştılar. Ön eleme test şeklinde her grup ayrı bir öğretmenle bir odada olacak şekilde gerçekleştirildi. Ön elemede en yüksek puanı alarak finale yükselme hakkı kazanan dört grup finalde harika bir yarışma çıkardılar.

Bu bilgi yarışmasında öğrenciler, birlikte çalışabilecekleri bir takım içinde yer alıp, aynı şekilde bir araya  gelmiş diğer takımlarla karşılaştılar. Takım üyelerinin farklı yaş gruplarından ve sınıflardan olması, öğrencilerin kendilerini tanıma, başkalarıyla karşılaştırma, iş birliği içine girme becerilerini destekledi. Ancak daha önemlisi bu yarışma sayesinde akran öğrenmesi gerçekleştirilebildi. 


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ŞULE IHLAMUR
Tarih
:
27 Mayıs 2015, Çarşamba 13:55
Okunma
:
1.683 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları