Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Öğrencileri Hayat Bilgisi Dersinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri 07.12.2016 tarihinde Hayat Bilgisi dersinde "Özel Günler" konusunu işlediler.

Öğrenciler en sevdikleri oyuncakları sınıfa getirerek neden sevdiklerini arkadaşları ile paylaştılar. Öğretmen de küçükken en sevdiği oyuncağı sınıfa getirerek öğrencilerle neden sevdiğini paylaştı. Öğretmenin "getirmiş olduğunuz oyuncaklara ne zaman sahip oldunuz?" sorusu üzerine kimi öğrenciler Doğum günlerinde geldiğini, kimi öğrencilerde normal bir zamanda aldıklarını paylaştılar.

Doğum günü cevabından sonra öğretmen, özel gün kavramını öğrencilere kavratmak amacıyla "özel gün ne demek? ve özel günler nelerdir?" sorusu ile benimsetmeye çalıştı.

En sevdikleri oyuncakları, arkadaşları ile paylaşan öğrencilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı tebrik ederiz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aslıhan KAHRAMAN
Tarih
:
09 Aralık 2016, Cuma 09:53
Okunma
:
1.034 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları