Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Nitelik Listelemeyi Öğrendi
Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Nitelik Listelemeyi Öğrendi Ataşehir Okyanus Üstün Zekalılar 1-D Sınıfı Nitelik Listelemeyi Öğrendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar Ve Yetenekliler İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri 09.12.2016 tarihinde Hayat bilgisi dersinde yaratıcı düşünme tekniği olan ''nitelik listeleme'' tekniğini öğrendiler.

Öğrenciler "özel günler" konusunu işledikten sonra, bu konuyla ilgili nitelik listeleme tekniğini uyguladılar. Bu teknikte sürecin, bir ürünün niteliklerinin listelenmesinin ve her niteliği geliştirmeye yönelik değişiklikler yapılmasının gerektiğini öğrenen öğrenciler özel günler içinden bir gün belirlediler.

Özel gün olarak doğum gününü seçen öğrenciler ilk olarak bu özel gün ile ilgili önemli nitelikleri listelediler. Örneğin; Doğum gününe katılacak kişiler, kıyafet seçimi, pasta, pasta görünümü vs. daha sonra öğrenciler bu özel gün için ne gibi değişiklikler yapılabilir bunun üzerinde konuştular.

Yaratıcı düşünme sürecini geliştirici bu etkinliği öğrendikleri bir konu üzerinden deneyen öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aslıhan KAHRAMAN
Tarih
:
12 Aralık 2016, Pazartesi 09:54
Okunma
:
1.493 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları