Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 4-D Sınıfından "Kapla Etkinliği"
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 4-D Sınıfından "Kapla Etkinliği" Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 4-D Sınıfından "Kapla Etkinliği"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 4-D Sınıfı öğrencileri, 18 Şubat 2016 Perşembe günü Zeka Oyunları dersinde "Kapla" etkinliği ile ortaya özgün eserler koydular.

Ataşehir Üstün Zekalılar İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri 18 Şubat 2016 Perşembe günü Zeka Oyunları dersinde Kapla ile hayal güçlerini de zorlayarak istedikleri özgün eserlerini oluşturdular.

Kapla oyunu ile öğrenciler birçok alanda gelişim gösterirler. Sabitlenmeyen birbirinin tıpkısı parçaların kullanımı, çocukların 3 boyutlu uzayda materyalleri organize etme yeteneğini geliştirir, el becerilerini keşfetmelerini ve keskinleştirmelerini sağlar.

Aynı zamanda bu oyun ile öğrencilerin konsantrasyon ve dengenin gelişimine de katkı sağlanmış oldu. Öğrenciler bireysel çalıştığı gibi grup olarak da ürünler oluşturdular.

Bu sayede öğrenciler, birbiri ile yardımlaşma duygusunu da yaşamış oldular.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Banu KICIMAN
Tarih
:
26 Şubat 2016, Cuma 14:28
Okunma
:
1.537 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları