Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E Sınıfı "Poster" Etkinliği
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E Sınıfı "Poster" Etkinliği Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 1-E Sınıfı "Poster" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1-E Sınıfı öğrencileri sosyal duygusal gelişim dersinde yaratıcılıklarını ve özgün fikirlerini kullanarak kendi insan posterlerini hazırladılar.

Öğrenciler, "İnsanların Benzer ve Farklı Özellikleri" hakkında benzerlik ve farklılık kavramları hakkındaı soru cevap şeklinde bir çalışma yaparak bilgi sahibi oldular. 

Öğrenciler grup şeklinde ayrılarak kendi aralarında yeni bir insan posteri oluşturdular. Öğrenciler grup çalışmasında keyif alarak birlik ve beraberlikle yeni tasarımlar ortaya çıkardılar. 

Öğrenciler grup çalışmasında başkalarının fikirlerine saygı duyulması gerektiğini öğrendiler. Yapılan insan posterini yaratıcılıklarını kullanarak yeni bir kişi tasarladılar. Tasarladıkları posterlere isim vererek posterlerine hayat verdiler.  


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
MERVE ÇOBANOĞLU
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 12:04
Okunma
:
1.483 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları