Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji’nde “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” Sunumu
Ataşehir Okyanus Koleji’nde “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” Sunumu Ataşehir Okyanus Koleji’nde “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” Sunumu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Rehberlik Birimi, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” sunumunu yaptı.

Ataşehir Okyanus Koleji’nde ilkokul psikologlarımız Sibel Köseler ve Züleyha Ter tarafından 17 Aralık 2015 Perşembe günü 3. ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik “Sınavlara Bakış Açısı ve Test Teknikleri” sunumu düzenledi.

Yapılan sunumda öğrencilere, olumlu düşünmenin önemi, sınav kaygısına nelerin neden olabileceği, bu kaygıyı azaltmanın yolları ve test teknik yöntemleri hakkında bilgiler verildi.

Aynı zamanda, öğrencilerin de interaktif bir şekilde katılımıyla gerçekleştirilen sunumlar, doğru nefes alma ve gevşeme egzersizlerinin uygulamalı olarak anlatılmasıyla son buldu.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sibel Köseler, Züleyha Ter tarafından
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 19:57
Okunma
:
2.713 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları