Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji'nde Eko-Okul Programı ile Geri Dönüşüme Katkı
Ataşehir Okyanus Koleji'nde Eko-Okul Programı ile Geri Dönüşüme Katkı Ataşehir Okyanus Koleji'nde Eko-Okul Programı ile Geri Dönüşüme Katkı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri, Eko-okul programı kapsamında atık malzemeleri toplayarak Ataşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor ve geri dönüşüm konusunda bilinç oluşmasını için çeşitli çalışmalar yapıyorlar.

Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu’nda uygulanan Eko-okul programı ile çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek amacıyla öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla geri dönüşüme katkı sağlanıyor.

Öğrenciler Bilinçleniyor, Geleceğini Çöpe Atmıyor

Öğrenciler topladıkları kapak, şişe, atık kağıtları ve pilleri hazırladıkları kutulara dolduruyor ve Ataşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Öğrenciler ışık ve su kullanımında tasarrufa gidiyorlar. Gereksiz yere ışıkları ve muslukları açık bırakmıyorlar ve enerji tasarrufu yaparak çevremize ve geleceklerine sahip çıkıyorlar.

Öğrenciler, herkesi bilinçlendirmek adına panolardanda bilgilendirme yapıyorlar.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Latife Betül AKDENİZ
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 13:18
Okunma
:
2.257 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları