Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus Kolej Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı "Sıfat Ağacı" Etkinliği
Ataşehir Okyanus Kolej Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı "Sıfat Ağacı" Etkinliği Ataşehir Okyanus Kolej Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı "Sıfat Ağacı" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı öğrencileri Türkçe Dersi'nde Sıfatlar Konusunu eğlenceli bir etkinlikle öğrendiler.

Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu 2-E Sınıfı öğrencileri etkinliğe başlamadan önce kura ile iki gruba ayrıldılar ve gruplar yerlerini alarak öğretmenlerinden etkinlikle ilgili yönergeleri dinlediler.

Gruplar, kendine ait renkli kartona örneklerini yazdı ve daha sonra sırası gelen öğrenciler, Sıfat Ağacı üzerindeki sıfat türü örneklerini, uygun torbaya bıraktılar.

Etkinlik sonunda torbalardaki örnekler sayılarak kaç doğru ve yanlış yapıldığı belirlendi. Kazanan grup açıklanarak tebrik edildi.

Öğrenciler, Sıfat Ağacı etkinliği ile sıfatlar konusunu kalıcı ve eğlenerek öğrenmiş oldular.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Abdulkadir Şahin
Tarih
:
26 Şubat 2016, Cuma 13:22
Okunma
:
5.313 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları