Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus 2-E Sınıfı Kütüphane Haftasını Sevinçle Kutladı
Ataşehir Okyanus 2-E Sınıfı Kütüphane Haftasını Sevinçle Kutladı Ataşehir Okyanus 2-E Sınıfı Kütüphane Haftasını Sevinçle Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar İlkokulu 2-E Sınıfı 4-B Sınıfı ile el ele vererek kütüphaneler haftası için kütüphanelerini düzenlediler ve 2-E Sınıfı kütüphanelerine dört büyük ağaç tasarladılar.

Öğrenciler ilk olarak kütüphaneler haftası için getirdikleri şiir ve yazıları sınıfta paylaştı. Ardından kütüphaneye çıkarak kitapları sınıfladılar. Sınıflamada John Dewey'in oluşturduğu şablonu kendi düzeylerine indirgeyerek kullandılar. Daha sonra Ataşehir Okyanus Koleji Kütüphanesi'nin demirbaş listesini çıkardılar. Ayrıca kitap ve kütüphane için çok önemli gördükleri ağaç simgesini kullandılar ve kütüphanelerine etkinlik odasında dört büyük ve bol meyveli bir ağaç tasarladılar. 

Öğrenciler yaptıkları düzenlemeler sayesinde düzenli olmanın hayatta her yerde kullanılan önemli bir değer olduğunu, kütüphanecilik mesleğini, demirbaş çıkarmayı, bilgi kaynaklarını sınıflandırmayı öğrenerek etkin bir kütüphane kullanıcısı olmaya aday olduklarını gösterdiler. 


Haber
:
Özlem ERDİR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
ŞULE IHLAMUR
Tarih
:
15 Nisan 2015, Çarşamba 11:26
Okunma
:
1.716 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları