Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir Okyanus 1/D Sınıfı Öğrencileri Duyguları Kategorize Ediyor
Ataşehir Okyanus 1/D Sınıfı Öğrencileri Duyguları Kategorize Ediyor Ataşehir Okyanus 1/D Sınıfı Öğrencileri Duyguları Kategorize Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Üstün Zekalılar ve Yetenekliler İlkokulu 1/D sınıfı öğrencileri 15.12.2016 ve 19.12.2016 tarihlerinde Hayat Bilgisi dersinde duygular konusunu işlediler.

Öğrenciler, 15.12.2016 tarihinde duygunun ne demek olduğunu tanımladılar. Öğretmenin " duygulara örnekler verelim" sözüyle beyin fırtınası yaparak duygulara örnekler verdiler. Öğretmen öğrencilerin o an sahip oldukları duyguları sordu ve öğrenciler kendi duygularını sınıfta paylaştılar. Öğrenciler, o anda neden o duyguları hissettiklerini de açıkladılar.

19.12.2016 tarihinde öğrenciler öğretmenin dağıtmış olduğu duygu resimlerini doğru yüz ifadesi ile eşleştirmeye çalıştılar. Yaratıcılığın boyutlarından biri olan esneklik boyutunu etkinliğe dahil eden öğrenciler duygu resimlerini kategorize ederek (gruplayarak) doğru yüz ifadesi ile eşleştirmeyi başardılar ve gruplama yaptılar.

Yaratıcılığı diğer derslerine de dahil ederek yaratıcılığın boyutlarından biri olan esnekliği daha iyi kavrayan ve etkinliği başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Aslıhan KAHRAMAN
Tarih
:
20 Aralık 2016, Salı 11:23
Okunma
:
1.467 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları