Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı İsimleri “Dolabil Tekniği” ile Öğrendiler
Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı İsimleri “Dolabil Tekniği” ile Öğrendiler Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı İsimleri “Dolabil Tekniği” ile Öğrendiler
  • Paylaş
Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı öğrencileri, Türkçe dersinde isimleri sınıflandırmayı “Dolabil Tekniği” ile öğrendiler.

Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı öğrencileri, 16 Şubat 2016 Salı günü isimleri verilişlerine, sayılarına ve oluşlarına göre sınıflandırmayı öğrendiler.

Dunn&Dunn'ın Öğrenme Stillerine ait bir materyal olan Dolabil öğrencilerin kinestetik yatkınlıklarını öğrenme ortamında işlevsel kılmak için oldukça etkili bir materyaldir. 

Bu materyalin kullanımında Dolabil kartında yer alan kelimeleri oluş, veriliş ve sayılarına göre cevaplayan öğrenciler, hem yeni öğrendikleri bilgileri kullandı hem de kendileri de özgün örnekler verdi.

Öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleşen ve öğrendikleri bu tekniği evde ailelerine de uygulayan öğrencilerin memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
21 Şubat 2016, Pazar 23:28
Okunma
:
1.755 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları