Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı "Dört İşlem" Etkinliği
Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı "Dört İşlem" Etkinliği Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı "Dört İşlem" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir İlköğretim Okulu Üstün Zekalılar 3D Sınıfı öğrencileri, 18 Şubat 2016 Perşembe günü matematiğin temeli olan Dört İşlem konusunu, eğlenceli ve öğretici şekilde öğrenip pekiştirdiler.

Dört işlem sadece matematikte değil, hayatımızın her yerinde ortaya çıkmaktadır ve bu işlemleri doğru yapmak kadar, hızlı yapmak da önemlidir.

3D Sınıfı öğrencileri, 18 Şubat 2016 Perşembe günü, sınıfta öğretmenlerinin hazırladığı Sayı Doğrusu ile dört işlem gerektiren problemleri çözüp, problem çözebilme kazanımlarını yerine getirdiler.

Öğrenciler, dört işleme dair soruları yanıtlarken hem eğlenmiş hem de zihinlerinde kalıcılığı sağladı.

Klasik yöntemlerden uzaklaşan öğrenciler, bu etkinlik sayesinde bireysel gelişimlerine katkıda bulunmuş, zihinsel işlem süreçlerinde farklı stratejiler geliştirerek zihinden işlem yapma yeteneklerini geliştirdiler.

Ayrıca sadece derste değil, teneffüslerde de öğrenciler, gruplar halinde kendi aralarında Dört İşlem Yarışmaları düzenleyerek matematiği eğlenceli hale getirdiler.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Esra Kebapçı
Tarih
:
21 Şubat 2016, Pazar 23:23
Okunma
:
1.262 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları