Ataşehir Okyanus Koleji, Üstün Zekâlılar İlkokulu | Haber | 4D- 4E Sınıfları Hedeflerine Ulaşmak İçin Kararlı
4D- 4E Sınıfları Hedeflerine Ulaşmak İçin Kararlı 4D- 4E Sınıfları Hedeflerine Ulaşmak İçin Kararlı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Üstün Yetenekliler İlkokulu 4D ve 4E sınıfları bu seneden başlayarak ileride ulaşmak istedikleri hedefleri belirledi ve çalışmalara başladı!

Ataşehir  Okyanus Koleji Üstün Zekalı ve Yetenekliler İlkokulu, 4 D ve 4E sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersinde Kendimi Tanıyorum ünitesiyle ilişkili olarak kendi hedeflerini belirleme ve onlara ulaşma yolunda planlamalar yapmışlardır.

Öncelikle kendilerini tanımaları, keyif aldıkları ve ulaşmak istedikleri noktaların farkına varmaları amacıyla öğrenciler bol bol fikir alışverişinde bulunmuş ve birçok yönden kendilerini analiz etmişlerdir. “İyi bir hedef nasıl belirlenir” sorusu çerçevesinde hedeflerini net olarak olarak koyabilmişlerdir ve birbirleriyle ortak hedeflerde buluştukları arkadaşlarıyla grup oluşturmuşlardır.

Sosyal Bilgiler öğretmenimizin yönlendirmesiyle, renkli karton bulutlara hedeflerini yazan öğrencilerimiz, bu hedeflere ulaşmak için izleyecekleri yollar ve basamakları planlamak üzerinde yoğunlaşmışlardır.

Hedefleri konusunda karar verebilen ve sorumluluk üstlenebilen öğrencilerimizi bu yolda destekliyor ve başarılar diliyoruz.


Haber
:
Şule Ihlamur
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Şule Ihlamur
Tarih
:
28 Eylül 2016, Çarşamba 10:08
Okunma
:
2.065 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları