Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Yaşasın Oyuncak Kardeşliği Sosyal Sorumluluk Projesi
Yaşasın Oyuncak Kardeşliği Sosyal Sorumluluk Projesi Yaşasın Oyuncak Kardeşliği Sosyal Sorumluluk Projesi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yaşasın Oyuncak Kardeşliği Sosyal Sorumluluk Projesi...

Çocukların sosyal yönlerinin gelişmesine katkı sağlayan, paylaşmayı sosyalleşmeyi öğrenmesini kolaylaştıran, hayal dünyasını geliştiren, mantıksal düşünme oluşumuna katkı sunan, yaratıcılığını artırmada oyuncakların işlevi çok önemlidir.

Özellikle 0-3 yaş grubu çocukların gelişimine katkı sunan oyuncaklar; ilk çocukluk ve son çocukluk dönemlerinde de önemli işlevlere sahiptir.Fakat ekonomik farklılıklar nedeniyle bazı çocuklar oyuncaklara ulaşamamakta, oyuncakların gelişim dönemlerine sundukları desteği bulamamaktadır. Bu bağlamda Ataşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu, "Yaşasın Oyuncak Kardeşliği" projesiyle belediye ihtiyaç sahiplerine oyuncaklar hediye etmektedirler.

Ataşehir Okyanus Koleji ortaokul öğrencileri de sosyal sorumluk çerçevesinde rehberlik servisinden Begüm Boztepe Bayrakdar ve Hüseyin Fırat’ın desteğiyle yaşasın oyuncak projesine destek vererek, yaşıtlarının da oyuncaklarla hem eğlenmesine hem de öğrenmesine katkı sunmuşlardır.

Ataşehir belediyesi aracılığıyla toplanan oyuncaklar 12.11.2017 saat: 13:00 da Deniz Gezmiş parkında düzenlenen etkinlikle, diğer çocuklara dağıtılmıştır.


Haber
:
Reyhan Yılmaz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Begüm Boztepe Bayrakdar
Tarih
:
14 Kasım 2017, Salı 21:27
Okunma
:
1.128 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları