Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Okyanus Sosyal Bilgiler Zümresinden 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasında Anlamlı Gezi
Okyanus Sosyal Bilgiler Zümresinden 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasında Anlamlı Gezi Okyanus Sosyal Bilgiler Zümresinden 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftasında Anlamlı Gezi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sosyal Bilgiler Zümresi tarafından 14-15 Kasım 2016 tarihleri arasında Ortaokul öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Bolu- Ankara gezisi, arkasında güzel anılar bırakarak sona erdi.

Bu eğlenceli gezide doğal ve kültürel miraslarımızı görme şansı bulan öğrenciler, sevdiklerine hediye almayı da ihmal etmediler.

Gezinin ilk durağı olan Bolu’da eşsiz doğal güzelliğe sahip olan Abant ve Gölcük göllerini gezerek, ikinci durak olan Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ettiler. Öğretmenleri eşliğinde gittikleri Anıtkabir'de askerlerin taşıdığı Okyanus Kolejleri çelengi Ata'nın mozolesine bırakılarak, saygı duruşunda bulunuldu.

Ataşehir şube müdür yardımcısı İsmail AykılıçAnıtkabir anı defterine Atatürk ile ilgili düşüncelerini yazarken; duygulanan bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadılar.

Atatürk'ün 78. ölüm yıldönümünde böyle bir törende yer almanın onuru ve gururunu yaşayan Okyanuslu öğrenciler, resmi törenin ardından rehber eşliğinde Anıtkabir Müzesi'ni gezdiler.

Atatürk'ün özel eşyalarının bulunduğu bölümü gezerken de oldukça heyecanlanan öğrenciler, Kurtuluş Savaşı'nın rölyeflerini inceleyip bugünlere hiç de kolay gelmediğimizi bir kez daha anladılar.

Okyanus Koleji öğrencileri Anıtkabir'den tekrar geleceklerine söz vererek ayrıldılar.

2 günlük geziyi güzel anılarla sonlandıran öğrenciler, İstanbul'a neşe içinde döndüler.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
SEVDA YAVUZYİĞİT
Tarih
:
02 Aralık 2016, Cuma 11:16
Okunma
:
1.630 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları